Commit b4576833 authored by Andre Klapper's avatar Andre Klapper 💬
Browse files

Remove pages on 3.0 errors from user help

parent 7496cba6
<page xmlns="http://projectmallard.org/1.0/" xmlns:its="http://www.w3.org/2005/11/its"
type="topic" id="mail-error-failed-to-append-to-sent-folder">
<info>
<desc>What to do when this error is shown.</desc>
<link type="guide" xref="index#common-mail-problems" />
<revision pkgversion="3.0.2" version="0.1" date="2011-07-21" status="final"/>
<credit type="author">
<name its:translate="no">April Gonzales</name>
<email its:translate="no">loonycookie@gmail.com</email>
</credit>
<credit type="author">
<name its:translate="no">Andre Klapper</name>
<email its:translate="no">ak-47@gmx.net</email>
</credit>
<license>
<p>Creative Commons Share Alike 3.0</p>
</license>
</info>
<title>Error message "Failed to append to..." after sending message</title>
<p>If the error message "Your message was sent, but an error occurred during post-processing. The reported error was "Failed to append to mbox:///home/user/.local/share/evolution/mail/local#Sent: Cannot get folder 'Sent': folder does not exist. Appending to local 'Sent' folder instead."." is shown, you can fix the problem by editing your default folder settings under <guiseq><gui>Edit</gui><gui>Preferences</gui><gui>Mail Accounts</gui><gui style="button">Edit</gui><gui>Defaults</gui><gui>Folder for sent messages</gui></guiseq>.</p>
<p>This bug is fixed in Evolution versions higher than 3.0.2 (stable series) and 3.1.3 (unstable development series). If this is not the case, please add a comment to the corresponding <link href="https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=638307">bug report</link>.</p>
</page>
<page xmlns="http://projectmallard.org/1.0/" xmlns:its="http://www.w3.org/2005/11/its"
type="topic" id="mail-error-no-provider-available">
<info>
<desc>What to do when this error is shown.</desc>
<link type="guide" xref="index#common-mail-problems" />
<revision pkgversion="2.28.3" version="0.2" date="2010-12-08" status="review"/>
<credit type="author">
<name its:translate="no">April Gonzales</name>
<email its:translate="no">loonycookie@gmail.com</email>
</credit>
<license>
<p>Creative Commons Share Alike 3.0</p>
</license>
</info>
<title>Error message "No provider available for protocol email"</title>
<p>This error message may be displayed for a number of reasons:</p>
<list>
<item>
<p>The filters used do not match the account they are associated with.</p>
<p>This happens when the <file>filters.xml</file> file is copied and used on a fresh install of Evolution on a new machine.</p>
<p>Accounts have unique ID numbers, and filters refer to these accounts directly. Simply copying the <file>filters.xml</file> file will cause a version mismatch with Evolution, affecting the filter rules.</p>
</item>
<item><p>The account settings may not have been copied properly.</p></item>
<item><p>The account settings were modified.</p></item>
</list>
<p>To fix this problem, edit the email filters and re-select the folder for each Copy/Move filter. To do this:</p>
<steps>
<item><p>Go to <guiseq><gui>Edit</gui><gui>Message Filters</gui></guiseq>.</p></item>
<item><p>Select the Copy/Move filter and click <gui>Edit</gui>.</p></item>
<item><p>Refer to the list of folders associated with that particular filter. Click on the button that allows you to modify the folders assigned for that filter. Set the folders again.</p></item>
</steps>
<note style="advanced">
<p>Advanced users may also be interested in this write up: <link href="https://thomas.apestaart.org/thomas/trac/wiki/Evolution">How to keep the Evolution filters in sync on multiple machines by Thomas Vander Stichele</link>
</p>
</note>
<!-- The guide referenced above might make a useful addition to the docs. We should consider asking Thomas for permission to include it, if it seems suitable. -->
</page>
Markdown is supported
0% or .
You are about to add 0 people to the discussion. Proceed with caution.
Finish editing this message first!
Please register or to comment